top of page

PT online

PT-pass i grupp
Var du än befinner dig

Du kan träna hemma, utomhus eller på gym – du får träningsprogram som är anpassade för just DIG och DINA förutsättningar och behov.

Har du lättare skador i t.ex. rygg eller knän anpassas upplägget efter det i övrigt bör du vara skadefri.

Hälsocoach och PT online -
för långsiktig och hållbar hälsa

Här får du vägledning genom coaching online samt individuellt anpassade träningsprogram och kostupplägg. 

Tränings- och kostschema får du via program/appar vilka du loggar in till via mobil eller dator där du enkelt kan se och registrera dina övningar och måltider. Väljer du ett abonnemang på 2 månader eller mer så får du ett nytt program var 4-6 vecka beroende på framsteg. Kostupplägget justeras vid behov. Coaching sker via telefon, Skype eller Messenger en gång/vecka och via e-post vid behov däremellan.

Vi börjar med en gratis konsultation på 30 minuter där vi samtalar om vilka tankar och mål du har samt vad jag som personlig tränare och hälsocoach kan hjälpa dig med. Dessutom får du fylla i en behovsanalys för att jag ska få en överblick över din nuvarande situation och vad du har för behov av stöd samt klargöra om det finns några medicinska hinder. För att genomföra en förändring som håller i längden tror jag att man även behöver jobba på det mentala planet. Här jobbar jag utifrån metoden KBT, Kognitiv beteendeterapi, vilket är en sammanslagning av Kognitiv psykoterapi, som bygger på teorier om våra tankar och vår informationsbearbetning och Beteendeterapi, som bygger på inlärningsteori. Därför kommer vi även samtala kring dina nuvarande beteenden och tankemönster samt om du har behov av att jobba med dem.

Därefter kommer vi gemensamt fram till vilken typ av upplägg som skulle passa just dig.

Boka tid nedan eller

Catrin efter ett eget träningspass
bottom of page