top of page

Om mig

ce804830-a0fe-4f7e-8564-ceeab904c616_edited.jpg
Specialitet

 

  • Funktionell träning

  • Styrketräning

  • Core/Pilates

  • Rörlighet/mobility

  • Träning för gravida och efter graviditet

Min historia

 

Jag har under hela mitt liv varit intresserad av träning, hälsa och personlig utveckling. Jag trivs mycket med att inspirera och stötta andra som är i behov av en förändring för att få ett friskare, hälsosammare och mer balanserat liv genom att sätta upp mål, en handlingsplan och hitta sin motivation. 2014 startade jag mitt eget företag Catrin Hälsocoach där jag jobbar med företag och privatpersoner som vill ha hjälp med sin egen och sin personals hälsa, motivation och utveckling. Under 1,5 år jobbade jag med Olga Rönnberg på Mamma Fitness som tränare på hennes PT online-tjänst. Har även jobbat som projektledare och kommunikatör i sex respetive åtta år.

 

Jag är licenserad personlig tränare med 25 års erfarenhet av styrketräning och gruppträning där jag instruerat i bland annat spinning, löpning, cross-fit, olympiska lyft, core, pilates, aerobics, box och Bodybalance. Jag har en hälsopedagogutbildning i grunden där jag fått min utbildning i kostrådgivning, coaching och massage samt ett antal kurser i ledarskap och personlig utveckling. Jag är också utbildad KBT-terapeut med inriktning på relationer och mindfulness för att kunna coacha mina kunder på det mentala planet.

 

Jag har själv tränat allt ifrån tennis, fotboll och dans till styrketräning, löpning och cykling. Jag har genomfört Tjejklassikern, Halvklassikern och Helklassikern plus ett antal löplopp bland annat Stockholm Halvmaraton och Lidingöloppet 30K.

bottom of page