top of page

Personlig träning

Catrin Lofsangruppen.jpg
"Det viktigaste du kan göra för din hjärna är att röra på dig!"

Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning påverkar din hjärna på ett mycket positivt sätt och det gäller både barn och vuxna, till och med äldre! Det här skriver överläkaren Anders Hansen i sin bok Hjärnstark. Vem vill inte få en stark hjärna samtidigt som du får en stark kropp! 

Investera i din hälsa

 

Vill du komma igång med din träning och få den att bli hållbar i längden, har du ett stillasittande arbete och behöver stärka upp din inre muskulatur och rygg/nacke eller har du tränat ett tag och vill få ny inspiration för att komma vidare i din träning? Då är personlig träning en bra investering.

 

Jag som PT hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet. Du får ett individuellt anpassat träningsprogram och kostupplägg. Genom att jag är med dig under hela träningspasset ser jag till att du gör dina rörelser rätt men också för att peppa dig att göra ditt bästa vid varje träningstillfälle. Dessutom coachar jag dig till att hitta din egen motivation till varför du ska motionera och äta hälsosamt

Börja med en gratis konsultation där vi samtalar kring vilka tankar och mål samt vad jag som personlig tränare och hälsocoach kan hjälpa dig med. Dessutom får du fylla i en behovsanalys för att jag ska få en överblick över din nuvarande situation och vad du har för behov av stöd samt klargöra om det finns några medicinska hinder. För att genomföra en förändring som håller i längden tror jag att man även behöver jobba på det mentala planet. Här jobbar jag utifrån metoden KBT, Kognitiv beteendeterapi, vilket är en sammanslagning av Kognitiv psykoterapi, som bygger på teorier om våra tankar och vår informationsbearbetning och Beteendeterapi, som bygger på inlärningsteori. Därför kommer vi även samtala kring dina nuvarande beteenden och tankemönster samt om du har behov av att jobba med dem.

Därefter kommer vi gemensamt fram till vilken typ av upplägg som skulle passa just dig.

bottom of page