top of page

Blogg

Swim Camp i Maldiverna

På lördag åker jag iväg på Liveaboard Open Water Swim Camp i Maldiverna som arrangeras av Apollo med Jonas Colting och Emma Igelström som ledare. Jag åker dit med uppdraget att vara ledsaga till Klas, som är synskadad. Det kommer bli en veckas äventyr på en liveabard båt i Maldivernas häpnadsväckande övärld med turkost kristallklart vatten, yoga, ljumma vindar, simning i öppet vatten, sol och bad.

Vi kommer ta oss till de bästa platserna för dagens träning, äta god, nyttig och vällagad mat, och tränas av de professionella svenska instruktörerna Emma och Jonas. Det kommer verkligen bli en unik och häftig upplevelse – följ mig på min resa! Här på min blogg och på Instagram: @catrinhalsocoach.

Kategorier
Arkiv
Följ mig
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page