Blogg

January 25, 2018

På lördag åker jag iväg på Liveaboard Open Water Swim Camp i Maldiverna som arrangeras av Apollo med Jonas Colting och Emma Igelström som ledare. Jag åker dit med uppdraget att vara ledsaga till Klas, som är synskadad.  Det kommer bli en veckas äventyr på en liveabard båt i Maldivernas häpnadsväckande övärld med turkost kristallklart vatten, yoga, ljumma vindar, simning i öppet vatten, sol och bad. 

Vi kommer ta oss till de bästa platserna för dagens träning, äta god, nyttig och vällagad mat, och tränas av de professionella svenska instruktörerna Emma och Jonas. Det kommer verkligen bli en unik och häftig upplevelse – följ mig på min resa! Här på  min blogg och på Instagram: @catrinhalsocoach.

January 3, 2018

Nytt år innebär ofta nyårslöften. Men många nyårslöften blir aldrig infriade. Här kommer några tips på hur du kan sätta upp mål och tänka kring dessa mål för att öka din motivation så att chansen till att uppnå dina nyårslöften blir större. 

Först och främst är et viktigt fundera på vad du ska ha som mål. Ett sätt kan vara att brainstorma genom att skriva ner allt du önskar dig i livet utan att begränsa dig till om du har möjlighet att uppnå dem. Sen tar du ut de som är viktigast för dig just nu, ca 10 st och graderar dem från 1-10.  

Fokusera på de översta 2-3 sakerna. Det finns studier som visar att vi inte kan fokusera på för många saker i taget. 2-3 mål är lagom att sätta för att kunna behålla fokus på målen.

När du valt ut dina mål. Är det dags att fundera på veta varför du vill nå dina mål. Vad vill du ska ha förändrats, vad vill du uppnå, vad skulle få dig att kämpa för att uppnå målet oavsett vilka hinder som dyker upp längs vägen, vad ger det dig personligen? Tänk...

December 19, 2017

Här kommer jag att svara på frågor som jag får från mina kunder. Det kan handla om träning/motion och stresshantering men även frågor kring motivation och mental träning. Jag kommer även lägga upp recept och tips på kostupplägg. 

Please reload

Kategorier
Please reload

Arkiv
Please reload

Hasselstigen 50, 141 71 Segeltorp

catrin.tengblad@icloud.com

Tel: +46 765 00 51 08

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn - White Circle

© 2017 by Catrin Tengblad, Proudly created with Wix.com